Motivatia

817e5073314d766-a-nw-pCand nu mai ai de ales, te intepi, sperand sa ratezi un vas de sange si o iei asa.. de nebun-autoimun prin Carnavalul vietii. O nebunie..

Cu doua pliculete de zahar, in buzunarul de la spate, iti poti salva viata (la propriu si figurat). Le bagi in buzunar si mergi mai departe.

Putina dulceata in caz de nevoie, sa poti continua hoinareala deraiata printre rasete, urlete, masti, umbree, iluzii, distractie, lacrimi, carusele emotionale..

Datorita sau din cauza zaharului, viata devine un Carnaval absurd si nimic nu mai poate fi prea serios.

Ma simti schimbata. Alt om. Ca si cum s-ar fi ridicat o cortina si acum traiesc un spectacol. Pare ireal.. Aceiasi lume in care am trait 30 de ani, pare acum diferita.

Am fost 30 de ani, un om perfect sanatos, conform, pacalit, cu planuri, cu credinte si frici si apoi m-am imbolnavit si am..murit. Nu am murit chiar cu totul, fizic, asa cum se moare de obicei.. Am murit insa, din alte puncte de vedere.. si din fericire am renascut. Complet neconforma, avariata, stricata, nebuna, cu alte valori …Alt om. Reinvat sa traiesc cu mine. M-am fisurat datorita situatiei si prin fisuri a intrat lumina. Traiesc fiecare zi cum pot mai bine, fara planuri, fara sa judec, fara asteptari, cu zaharul in buzunar. Nu-mi place sa folosesc cuvinte mari, incarcate  cu toata durerea lumii, de aceea le evit. Acum vad foarte clar lucrurile care conteaza cu adevarat si iluziile mincinoase din jur. Carnavalul m-a lovit si m-a trezit.

Ma numesc Alina si schimbarea care s-a produs in viata mea, ma motiveaza sa ma bucur si sa apreciez tot ce a ramas, sa ajut si alti oamenii, pe cei a caror viata, a fost data peste cap, rearanjata  pentru ca alte lucruri la care nici nu gandim, sa se poata intampla.  De fiecare data cand împărtășesc experienta mea, cand daruiesc speranta, motivatie si incredere, eu castig. Vreau sa arat ca se poate trai frumos, chiar si atunci, cand viata iti ofera surprize aparent neplacute.  Stiu, ca nu exista om, caruia viata sa nu-i scoata in cale provocari. Nu putem controla ce ni se intampla. Putem însă, sa controlam cum reacționăm si ce devenim. Cred  ca oamenii sunt mai puternici impreuna, de aceea, te invit cu mine, intr-o calatorie prin acest Carnaval nebun, sa râdem, sa ne bucuram si sa tratăm viata lejer, cu apreciere si incredere.

Acesta este un blog despre prietenie, susținere, iubire, despre bunatate, despre libertate, despre sanatate si despre curajul de a trai autentic asa cum sufletul tau iti cere. Sa trăiești o viata care sa nu-ti insulte sufletul. De asemenea, aici vei gasi recomandari de evenimente, produse, servicii si locatii care ajuta aceasta lume sa devina una mai buna, populată de oameni curajoși, fericiți si liberi.