Nu trebuie nimic!

817e5073314d766-a-nw-pO lume nebuna..nebuna de tot! As vrea sa exersez recunostinta dar cat de greu este…cand tot ce simt este dezamagire, lipsa de motivatie si neincredere. Merg cu castile in urechi si e frig ca dracu. Ascult un idiot motivational si am inghetat asteptand autobuzul. Ar avea sens idiotul, daca l-as asculta de pe o canapea, la caldurica, cu o cafea fierbinte sub nas. Sa fiu amabila, sa vorbesc frumos, sa zambesc, sa cred… Sa-i dau dracu pe nenorociti! Ma simt pacalita. M-a pacalit viata, scoala, biserica, societatea.. Ma duc la munca, de vre 12 ani. Nu-mi permit si nu are sens o masina pentru care sa platesc taxe, sa bag benzina si sa stau 1, 5 h in ea la dus si iar 1, 5h la intors. Macar era cald dar tot pacalita eram. Intru pe U Tube, niste Hip-Hop ma satisface mai mult acum. Ploua sau ninge, sau ceva intre.

M-au pacalit. Toti pe care i-am intalnit, m-au invatat gresit. Adevarul il descopar zilnic pe pielea mea si doare… Mergi la scoala, stai jos, vorbeste frumos, trebuie sa iei note bune, trebuie sa muncesti, trebuie sa fii mandru ca muncesti in multinationala, sa fii destept, trebuie sa te mariti, trebuie sa fii sotie buna, trebuie copii, trebuie..trebuie..trebuie!

Nu trebuie nimic! E pacaleala! Crede-ma ca nu trebuie nimic. Trebuie doar ce simti, trebuie sa te distrezi, sa iei viata in gluma, pentru ca oricum ea va rade de tine.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.